Оптимізація мотивації праці на основі її індивідуалізації - Широкова, О. М. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розглянуті актуальні питання активізації трудової діяльності на основі індивідуального підходу. Проаналізовано основні положення теорій мотивації праці персоналу та на їх основі розроблено практичні рекомендації управління трудовими ресурсами, як елемента у системі мотивації праці.

In articles the considered topical issues of activization of work on the basis of an individual approach. Basic provisions of theories of motivation of work of the personnel are analysed and on their basis practical recommendations of management by a manpower, as element in system of motivation of work are developed.
Optimization of motivation of work on the basis of her individualization
Keywords: діяльність підприємства; мотивація; кадровий потенціал; трудова діяльність; трудові ресурси; індивідуальні потреби; motivation; personnel potential; work; requirement