Проблеми формування та скорочення витрат в умовах економічної кризи - Ярова, В. І.; Гавеля, Л. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Робота присвячена актуальним питанням формування витрат підприємства при неповній інформації про них та вплив їх на результат діяльності підприємства.

Work is devoted the pressing questions of forming of charges of enterprise at incomplete information about them and influence of them on the result of activity of enterprise.
Keywords: організаційно-виробнича структура підприємства; специфікація прав власності; трансакційні витрати; собівартість продукції; ринкові умови; бухгалтерський облік