Моделювання поведінки споживачів щодо прийняття рішення з формування маркетингової товарної політики, виробництва та просування товарів підприємства - Райко, Діана Валеріївна (ТОВ "Триторія", 2023)
Надано завдання оцінювання споживацької привабливості товарів, визначено найбільш суттєві чинники впливу на прийняття рішення споживачами щодо придбання товарів, запропоновано економіко-математичні моделі оцінки споживацької привабливості товарів універсального призначення. Призначено для здобувачів спеціальності 075 «Маркетинг» усіх форм навчання.
Keywords: підручник; маркетингова діяльність; управління; споживацька привабливість на товари; купівля товарів; цільові ринки товарів; економіко-математична модель; просування товарів на ринок