Міжнародна економіка (тарифні методи регулювання міжнародної торгівлі) - Абрамов, Федір Володимирович (My University, 2020)
Дані методичні вказівки містять 53 варіанти індивідуальних графічних та розрахункових завдань з теми "Тарифні методи регулювання міжнародної торгівлі". Кожен варіант містить 3 окремих завдання. Запропоновані завдання можуть бути використані як для самостійної роботи студентів, так й для роботи на практичних заняттях або поточного чи підсумкового контролю. Всі завдання кожного варіанта є незалежними та, на розсуд викладача, можуть бути використані у будь-якій комбінації, що якнайкраще відповідає плану лекцій. Також окремі завдання можуть бути використані викладачами під час складання розрахункових та графічно-розрахункових завдань. Крім індивідуальних графічних та розрахункових завдань, методичні вказівки містять зразки розв’язання завдань, що мають бути корисними під час самостійної роботи студентів. Методичні вказівки складено відповідно до програми курсу "Міжнародна економіка". Дані методичні вказівки призначено для студентів спеціальностей "Економіка", "Облік і оподаткування", "Менеджмент", "Маркетинг", "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність".
Keywords: методичні вказівки; індивідуальні завдання; імпортна квота; цінова політика; субсидії