Особливості професійної підготовки майбутніх психологів в НТУ "ХПІ" - Романовський, Олександр Георгійович (НТУ "ХПІ", 2012)
Під час вивчення вибіркової дисципліни «Філософія досягнення успіху» студенти-психологи оволодівають знаннями, уміннями та навичками, які дозволять їм стати успішними як у майбутній професійній діяльності, так і у особистому житті.

During the study of a sample of discipline «Philosophy of success» psychology students acquire knowledge, skills and abilities that will enable them to become successful as in the future professional activity, and also in personal life.
Peculiarities of professional training of bu-future psychologists in NTU «KhPI»
Keywords: дисципліна вибіркова; процес навчальний; успішність; філософія успіху; підготовка кадрів; фахівець; світогляд; культура; знання; уміння; навички