Методичні вказівки з англійської мови - Кириленко, Лариса Григорівна; Мужецький, Петро Павлович (НТУ "ХПІ", 2008)
Дані методичні вказівки призначені для самостійної та аудиторної роботи студентів V курсу факультету економічних спеціальностей заочної форми навчання. Дотримання методичних вказівок сприяє оволодінню студентами необхідним граматичним, лексичним матеріалом з англійської мови та їх підготовці до заліків. Робота складається з контрольних завдань та підбору сучасних текстів з наукових видань за економічними спеціальностями, що дозволяє використовувати методичні вказівки також для повторення вивченого матеріалу та для самостійної роботи з текстами в аудиторії та вдома. Перед кожним контрольним завданням надається перелік граматичного матеріалу, який студенти мають вивчити самостійно перед тим, як виконувати контрольну роботу.
Keywords: робота самостійна; граматика; лексика; завдання контрольні