Проблема взаємопроникнення культур: історія та сучасність - Северин, Надія Василівна (Кримський інститут бізнесу Університету економіки і управління, 2012)
Тезисы посвящены проблеме взаимодействия украинской и русской культур. Рассмотрены некоторые примеры заимствования русской культурой из украинской.

This thesis concerns the problem of Ukrainian and Russian cultures interaction. Some examples of adoption Russian culture from Ukrainian one are considered.
Keywords: українська культура; російська культура; запозичення у культурі