Інфомаційні технології управління персоналом підприємства - Шеін, Євген Сергійович; Нечепоренко, Денис Анатолійович; Перерва, Петро Григорович (Київський університет культури, 2025)
В доповіді доведено, що інформаційні технології стають невід’ємною частиною управління персоналом, оскільки вони дозволяють автоматизувати рутинні процеси, підвищувати ефективність роботи HR-відділів та забезпечувати стратегічне управління людськими ресурсами. Сучасні ІТ-рішення допомагають адаптуватися до швидких змін на ринку праці, забезпечують прозорість процесів та покращують комунікацію всередині організації.
Keywords: інформаційні системи; управління персоналом; впровадження; функції; ефективність; економія