Методичні вказівки до проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни "Управління інноваціями" - Шиян, Наталія Іванівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни «Управління інноваціями» складені у відповідності з навчальним планом та робочою програмою вивчення дисципліни. Метою даної методичної розробки є формування у студентів цілісного уявлення про ключові поняття управління інноваціями, інноваційну інфраструктуру, інноваційний процес, джерела фінансування інновацій, підходів до оцінки інноваційного потенціалу підприємства із практичним застосуванням цих положень при управлінні інноваційним проєктом із покроковим його розглядом. У даних методичних вказівках наведено зміст практичних занять з навчальної дисципліни. Кожна тема практичного заняття супроводжується стислими методичними рекомендаціями, переліком питань для обговорення лекційного матеріалу та самостійної роботи, тестовими завданнями, списком рекомендованої літератури.
Keywords: методичні вказівки; інноваційна інфраструктура; інноваційний процес; джерела фінансування інновацій; оцінка ефективності інновацій; економічна діяльність