Необхідність удосконалення системи пенсійного забезпечення - Чуніхіна, К. А. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті розглядаються проблеми реформування Пенсійного фонду України та питання запровадження трирівневої системи пенсійного забезпечення. Також у статті пропонуються шляхи вирішення проблем дефіциту Пенсійного фонду.

The problem of reformation of pension fund of Ukraine and question of input of the system of social maintenance in the article. Also the ways of decision of problems of deficit of pension fund are offered in the article.
Keywords: пенсійний фонд; пенсійне забезпечення; пенсійні виплати; дефіцит; реформування