Аналіз естетичних властивостей текстильних матеріалів в інформаційному просторі - Залкінд, В. В.; Косенко, О. І. (НТУ "ХПІ", 2012)
Проаналізований сучасний ринок інтернет-торгівлі тканинами. Запропонований спосіб аналізу естетичних властивостей текстильних матеріалів в інформаційному просторі.

At the current market online - trade fabrics. Provides a method for the analysis of aesthetic properties of textile materials in cyberspace.
Keywords: інтернет-торгівля; тканина; каталог; формотворча здібність; online-trading; tissues; catalog