Аналіз впливу наслідків введення Податкового кодексу на роботу малого бізнесу - Абсалямова, Ю. Г.; Реуцька, О. В.; Чекмасова, Ірина Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2011)
Проведено аналіз впливу наслідків введення Податкового кодексу на роботу малого бізнесу. Розглянуто декілька публікацій, в яких висвітлюється ця тема, наведено розрахунки в якості прикладів. Процес вибору системи оподаткування проводиться виходячи з виду діяльності підприємця, внаслідок чого залежить подальший розвиток у данному напрямку.

The analysis of influence of consequences of entering the Tax code on the small business activity is carried out. Several publications are viewed, that open this topic. Calculations as an example are made. The process of choosing the taxation system is carried out according to the type of business activity, as a result from which, the forward development in this sphere is depended on.
Keywords: діяльність підприємницька; оподаткування; підприємець; економіка України