Реєстри та бази даних – основа блокчейн технологій в економічній системі підприємства - Кучинський, Володимир Анатолійович; Перерва, Петро Григорович (Полтавська державна аграрна академія, 2021)
Доведено, що сутність технології блокчейн можливо описати таким чином – це цифрові записи об’єднані в блоки, які на основі алгоритму пов’язуються "ланцюгом" між собою згідно здійснених операцій.
Keywords: інформаційне забезпечення; цифрова економіка; підприємства; виробничо-комерційна діяльність