Properties of polymers obtained from humic acids - Zhang, Xiaobin; Lebedev, V. V.; Miroshnichenko, D. V.; Pyshyev, S.; Savchenko, D. (ТОВ "Планета-Прінт", 2021)
One of the most important areas of modern research in the field of polymer materials is the field of obtaining and studying the properties of polymer hydrogels. Hydrophilic polymers with large volumes of water absorption and storage are known as hydrogels, or super absorbents.

Одним з найважливіших напрямків сучасних досліджень у галузі полімерних матеріалів є область отримання та вивчення властивостей полімерних гідрогелів. Гідрофільні полімери з великими обсягами поглинання та зберігання води відомі як гідрогелі або суперпоглиначі.
Властивості полімерів, отриманих з гумінових кислот
Keywords: polymeric materials; polymer; hydrogel; полімерні матеріали; гідрогель; хімічні технології