Робоча програма навчальної дисципліни "Методологія наукової та педагогічної діяльності в науках кіберзахисту" - Євсеєв, Сергій Петрович (My University, 2022)
Метою дисципліни є формування у аспірантів обсягу знань в галузі методології наукових досліджень, вивчення принципів та методів наукового дослідження. Оформлення наукових результатів, про основи наукової діяльності та етики, а також рекомендації щодо підготовки, написання та оформлення наукових статей, доповідей, індивідуальних наукових завдань.
Keywords: інформаційно-комунікаційні системи; захист інформації; кібербезпека; механізми кібербезпеки