Особливості бюджетного фінансування спортивно-оздоровчої діяльності у Латвії - Тіняков, Артем Олександрович; Хірний, Сергій Володимирович; Натарова, Вікторія Вікторівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дослідження спрямовано на вивчення досвіду фінансування та особливостей розподілу державних коштів у сфері спортивно-оздоровчої діяльності (СОД) у Латвії, які можуть бути запозиченими для української національної системи фізичного виховання та спорту з метою створення сучасної прогресивної системи СОД в Україні.
Keywords: фізичне виховання; спорт; фінансування; оздоровлення нації; державний бюджет; розподіл коштів