Правильний інструмент - Севидова, Олена Костянтинівна; Пижов, Іван Миколайович; Гуцаленко, Юрій Григорович; Степанова, Ірина Ігорівна (ДП "Український інститут промислової власності", 2015)
Правильний інструмент складається із корпуса та закріпленого на ньому металевою зв'язкою робочого елемента із надтвердих матеріалів з поверхневим алмазоподібним шаром. На поверхні металевої зв'язки сформоване зносостійке композиційне покриття.
Keywords: патент; модель корисна; машинобудування; обробка металів; круг шліфувальний; різання