Методи побудови тестів для інтерактивних комп'ютерних мережах на структурно-логічному рівні - Мірошник, М. А.; Шкіль, О. С.; Рахліс, Д. Ю.; Мірошник, А. М.; Лобойченко, Д. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Розроблено методи синтезу перевіряючих послідовностей інтеративних комп'ютерних мереж з використанням циклічних, відмінних і характеристичних символів автоматної моделі комірки мережи. Розроблено та обґрунтовано новий метод модифікації автоматної діаграми комірки, яка не має відмінної послідовності і передбачає введення додаткового вхідного символу та використання кодів станів, що породжує Гамільтонів цикл у послідовності переходів. Розроблено методи та процедури синтезу одновимірних і двовимірних мережі з розподіленим управлінням конфігурацією.

Synthesizing test sequences methods for interactive computer networks using cyclic, distinguishing and characteristic symbols for the FSM model of a network cell have been developed. A new method for state diagram modification of a cell, which doesn't have a distinguishing sequence and provides for the input of an additional input symbol and usage of state codes, which generates a Hamilton cycle in the sequence of transitions has been developed and substantiated. Methods and procedures for the synthesis of one-dimensional and twodimensional networks with distributed configuration control have been developed.
Constructing tests methods for the interactive computer networks at the structurallogical level
Keywords: діагностичний експеримент; інтерактивна комп'ютерна мережа; одновимірна і двовимірна мережа; перевіряюча послідовність; комірка; додатковий вхідний символ; diagnostic experiment; interactive computer network; one-dimensional and two-dimensional networks; test sequence; cell; additional input symbol