Формування принципів маркетингового забезпечення ІТ-аутсорсингу - Перерва, Петро Григорович; Назаренко, Станіслав Миколайович (My University, 2021)
Доведено, що до основних принципів створення системи маркетингу аутсорсингу слід віднести: принцип організаційної поведінки; професіоналізму керівництва; мотивації; оптимізації розміщення замовлень; економічної доцільності.
Keywords: аутсорсинг; інформаційні технології; принципи; методи; промислові підприємства