Духовність лідера і формування системи цінностей в безпосередній діяльності - Гура, Тетяна Віталіївна; Сталін, Олександр Валерійович (НТУ "ХПІ", 2018)
У статі розкриваються поняття «духовність» і «дух» та обґрунтовуються практичні рекомендацій для лідерів підприє мств при побудові більш ефективної системи управління, підкреслюючи важливість духовної складової.

The article reveals the concepts of "spirituality" and "spirit" and raises practical recommendations for enterprise leaders in building a more effective management system, emphasizing the importance of the spiritual component.
Spirituality of the leader and formation of the system of values in direct activity
Keywords: система соціальна; система динамічна; система гіперкомплексна; spirituality; leadership; system of values