Приходько, Я. Р.Петров, Сергій Олександрович2024-12-172024Приходько Я. Р. Сучасні пакувальні технології, які зменшують використання хімічних консервантів [Електронний ресурс] / Я. Р. Приходько, С. О. Петров // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 12-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2024 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – С. 71 – 73.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/84404ukсучасні пакувальні технологіїхімічні консервантиякість та безпечність продуктівметоди збереження продуктівконсервування харчових продуктіввакуумне пакуваннямодифіковане газове середовищебіоактивні пакувальні матеріалибіоконсерваціяСучасні пакувальні технології, які зменшують використання хімічних консервантівArticle