Збірник розрахунково-графічних завдань з вищої математики. Частина 1 - Чікіна, Наталія Олександрівна; Антонова, Ірина Володимирівна; Балака, Лариса Олексіївна; Католик, Ірина Мирославівна; Полянська, Тетяна Семенівна; Прохорова, Ольга Михайлівна; Токмакова, Ірина Анатоліївна; Томілко, Наталія Миколаївна; Черемська, Надія Валентинівна; Черногор, Тетяна Тимофіївна; Щетинська, Ірина Ігорівна; Юхно, Ірина Миколаївна (видавництво "Підручник НТУ "ХПІ", 2012)
Збірник розрахунково-графічних завдань з вищої математики містить задачі і приклади варіантів до усіх основних розділів курсу. Наведено відповіді до кожного завдання варіантів РГЗ. Призначено для студентів та викладачів вищих технічних навчальних закладів
Keywords: вища математика; розрахунково-графічні завдання; лінійна алгебра; векторна алгебра; аналітична геометрія; інтеграли; функції кількох змінних; неперервність