Від традицій до інновацій: підготовка фахівців нової генерації - Рубцова, Вікторія Вікторівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Досліджується історичний контекст, еволюція та сучасний стан освіти, дається характеристика традиційних та інноваційних підходів до освіти.
Keywords: традиційна освіта; класична освіта; інноваційна освіта; ринок праці