Робоча програма навчальної дисципліни "Комплексний захист інфокомунікаційних систем" - Корольов, Роман Володимирович (My University, 2022)
Метою дисципліни “Комплексний захист інфокомунікаційних систем” є отримання аспірантами необхідних знань щодо проявлення технічних каналів витоку інформації, застосування заходів та засобів, спрямованих на технічний захист інформації на об‘єктах інформаційної діяльності, алгоритмів розробки заходів захисту.
Keywords: системи захисту інформації; забезпечення безпеки інформації; канали витоку інформації