Smart Grid. Комплекс розумних технологій для підвищення характеристик електроенергії та електросистеми - Солдатенко, Т. Д.; Данильченко, Дмитро Олексійович; Ткаченко, О. М. (Інститут відновлюваної енергетики НАНУ, 2023)
У роботі наведено проблеми електросистеми України та розглянуто раціональне рішення.

The paper presents the problems of the electrical system of Ukraine and considers a rational solution.
Smart Grid. A complex of smart technologies to improve the performance of electricity and electrical systems
Keywords: Smart Grid; електросистема; розумні мережі; power system; smart grids