Методи управління економічними системами - Лепський, Роман Сергійович; Перерва, Петро Григорович (Національний університет "Запорізька політехніка", 2023)
Розглядаючи методи управління і порівнюючи їх з ознаками інновацій, до відомої класифікації можна додати абсолютно нестандартні методи. Запропоновано умовно розділити все різноманіття методів управління економічними системами на три великі групи: економічні, адміністративні, соціально-психологічні.
Keywords: менеджмент; економічні системи; промислові підприємства; виробництво; структура управління; ефективність