Сучасні умови взаємовідносин громадянського суспільства і правової держави - Сємко, Михайло Олександрович; Вергун, Володимир Григорович; Шаблевська, Ірина Юріївна (НТУ "ХПІ", 2018)
У статті розкривається поняття громадянського суспільства та визначаються умови для становлення громадянського суспільства в Україні.

The article reveals the concept of civil society and determines the conditions for the formation of civil society in Ukraine.
Current conditions of relations between civil society and the legal enjoy
Keywords: Україна; незалежність; соціум; civil society; independent state