Тиск розпирання вугілля та шихт в процесі коксування - Кузніченко, В'ячеслав Михайлович; Шульга, Ігор Володимирович; Ситник, Олексій Володимирович (ТОВ "Планета – Прінт", 2021)
В монографії узагальнені результати робіт, виконаних протягом останніх років в ДП "УХІН" з розробки стандартного методу експериментального визначення тиску розпирання вугілля та шихт при коксуванні та розрахункового методу прогнозування цього неадитивного показника. Для фахівців вугільного та коксохімічного виробництва, керуючих компаній, науково-дослідних і проектних організацій, а також викладачів, аспірантів та студентів зі спеціалізації "Технології переробки нафти, газу та твердого палива" спеціальності 161 "Хімічні технології та інженерія".
Еxpansion pressure of coals and сoal blends during coking
Keywords: монографія; лабораторні апарати; вугільні суміші; напівпромислові установки; вплив насипної щільності; вплив вологості