Ресурс пленочной полипропиленовой изоляции, пропитанной трансформаторным маслом, в импульсном режиме - Рудаков, Валерий Васильевич; Кравченко, Юрий Владимирович (НТУ "ХПИ", 2007)
Наведені результати випробувань секцій високовольтних імпульсних конденсаторів з поліпропіленової плівки. Секції просочені трансформаторним маслом, на короткострокову електричну міцність та ресурс.

The results of testing the short-term strength and resource of the high voltage pulse capacitor gangs made of polypropylene film impregnated with transformer oil have been given.
Keywords: пленочный диэлектрик; электрическое поле; кабельная бумага; электрическая прочность; закон распределения Вейбулла