Порівняльні дослідження двигуна автомобіля під час роботи на зрідженому газі та на бензині - Мандрика, Володимир Ростиславович; Семиренко, Д. І. (НТУ "ХПІ", 2013)
Пропонується тяговий розрахунок двигуна автомобіля Chevrolet Niva з використанням зрідженого газу в порівнянні з роботою двигуна на бензиновому паливі. В результаті виконаної роботи зроблені висновки про використання зрідженого газу як альтернативного палива для двигунів.

It is proposed settlement traction motor car Chevrolet Niva using liquefied gas in comparison to the engine gasoline fuel. As a result of this work conclusions about the use of LPG as an alternative fuel. for avtomobley
Keywords: розрахунок тяговий; потужність; Chevrolet Niva; паливо альтернативне