Внутрішні і зовнішні фактори впливу на фінансовий стан підприємства - П'ятак, Тетяна Вікторівна; Бородавка, С. О. (Національна академія Національної гвардії України, 2025)
Метою дослідження є комплексний аналіз внутрішніх і зовнішніх факторів, що впливають на фінансовий стан підприємства, та визначення шляхів їх оптимального управління для забезпечення фінансової стійкості, підвищення ефективності діяльності та запобігання ризикам банкрутства.
Keywords: підприємства; економіка; ефективність; фінансовий стан; зовнішні фактори; внутрішні фактори; конкурентне середовище; управління