Визначення ризиків при плануванні реорганізації видобутку газу на Хрестищенському ГП - Курило, Тетяна Олександрівна; Проскурня, Олена Михайлівна (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розглянуто пропозиції підвищення ефективності системи управління персоналом на промисловому підприємстві енергетичного комплексу за рахунок створення підвідділів по роботі з кадрами, впровадження алгоритму вибору стратегії розвитку трудового потенціалу підприємства.

In the article suggestions of increase efficiency of system management by a personnel are considered on the industrial enterprise of power complex due to сreation of departments on work with shots, introduction a algorithm of choice by strategy of development labour potential of enterprise.
Keywords: управління персоналом; ресурси; трудовий потенціал; ефективність