Обчислення коефіцієнтів тепловіддачі при течії деяких неньютонівських рідин у трубах і каналах - Білецький, Е. В.; Толчинський, Юрій Аврамович (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглядається проблема теплообміну при течії в трубах і каналах неньютонівських рідин. Запропонована методика визначення теплообмінних величин при течії степеневих, бінгамівських та узагальнених рідин

The article deals with the problem of heat-transfer for non-Newtonian fluid flows in tubes and ducts. Methods for determining heat-transfer values are proposed for exponential, Bingamo and generalized fluids
Сalculation of heat-transfer coefficients for some non-newtonian fluid flows in pipes and ducts
Keywords: поток тепла; бінгамівська рідина; узагальнена зсувна рідина; степенева рідина; гідродинамічний приграничний шар; число Прандтля