Сучасні технології безпечного програмування - Савченко, Володимир Миколайович; Мнушка, Оксана Василівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
У навчально-методичному посібнику розглядаються ключові концепції кіберзлочинності, методи захисту від загроз та стандарти безпечного програмування. Містить необхідний теоретичний мінімум та завдання для самостійної роботи студентів. Призначено для самостійної роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної, заочної та дуальної форм навчання за спеціальністю 123 «Комп’ютерна інженерія».
Keywords: розробка програмного забезпечення; безпечне кодування; кібербезпека