Сучасний стан та проблеми металургійної та машинобудівної промисловості України - Чернобровкіна, Світлана Віталіївна (НТУ "ХПІ", 2015)
В статті надано структуру реалізованої промислової продукції України, проаналізовано загальний стан металургійного та машинобудівного сектору економіки України, обсяг реалізованої промислової продукції за видами діяльності, наведено фінансові результати великих та середніх промислових підприємств, показано основні країни-партнери в експорті промислових товарів України,перелічено основні проблеми металургійних та машинобудівних підприємств.

The paper presents the structure of industrial products sold in Ukraine, analyzed overall metallurgical and machine building sector in Ukraine: the volume of sales of metallurgical and machine-building production of Ukrainian enterprises by activity in monetary terms and as a percentage of the total volume of sales.
Current status and problems of metallurgical and machine-building industry of Ukraine
Keywords: промислова продукція; машинобудівний сектор; металургійні підприємства; industrial products; machine-building sector; metallurgical enterprises