Математическое моделирование процессов эксплуатации системы смазки двигателя автосамосвала - Степанов, А. В. (НТУ "ХПИ", 2010)
У статті запропоновано математичну модель яка враховує особливості експлуатації автосамоскидів, що дає можливість оптимізувати періодичність технічного обслуговування.

In the article a mathematical model is offered which takes into account the features of exploitation of dump trucks, which enables to optimize periodicity of technical service.
Keywords: автомобильный транспорт; техническая эксплуатация; техническое обслуживание; ремонт; дорожные машины; автотракторная техника