Інвестування міжнародного бізнесу на основі венчурного капіталу в умовах зростаючої конкуренції - Глізнуца, Марина Юріївна; Бібіков, Є. М.; Жмутський, Іван Андрійович; Гринь, Т. І. (Інтерсервіс, 2024)
Доведено, що інвестування на основі венчурного капіталу є важливим елементом для стимулювання інноваційного розвитку та підтримки підприємництва. Воно допомагає стартапам здійснювати свої ідеї та інновації, що в свою чергу сприяє економічному зростанню та створенню нових робочих місць. Успішне залучення міжнародного венчурного капіталу вимагає відповідності високим стандартам управління, прозорості та готовності до співпраці з інвесторами.
Keywords: міжнародний бізнес; інвестування; венчурний капітал; конкуренція; промислові підприємства