Сучасні тенденції розвитку готельного бізнесу на світовому ринку готельних і туристичних послуг - Жадан, Тетяна Андріївна (My University, 2022)
Визначено основні тенденції розвитку готельного бізнесу на світовому ринку готельних і туристичних послуг, які характеризуються активним входженням глобальних готельних мереж на національні ринки; підвищенням конкуренції між глобальними і національними готельними мережами; активним використанням і розвитком IT-технологій в готельній індустрії, поширенням глобальних систем online-бронювання засобів розміщення, інформаційних програм і додатків для мобільних телефонів тощо.
Keywords: готельний бізнес; світовий ринок; готельні послуги; туристичні послуги