Педагогічні умови формування відповідальності як професійно значущої якості майбутнього соціального працівника - Сизикова, Валерія Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2018)
У статті висвітлено проблему формування відповідальності майбутнього соціального працівника як професійно значущої якості. У статті розглядається сукупність педагогічних умов щодо формування професійної відповідальності майбутніх соціальних працівників.

The article deals with the problem of formation of responsibility as professional significant quality of social worker. This article discusses a set of pedagogical conditions for the formation of professional responsibility of future social workers.
Pedagogical conditions of formation of responsibility as professionally significant qualities of future social worker
Keywords: підготовка професійна; підготовка фахова; якості професійні; professional responsibility; professional training; social workers