Навчальна програма дисципліни "Числові методи в інформатиці" - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2009)
Навчальна програма дисципліни "Числові методи в інформатиці" присвячена вивченню сучасних методів, які застосовуються для розробки програмних продуктів, а також під час побудови математичних моделей різноманітних об’єктів техніки. Метою вивчення дисципліни є надання студентам знань з основ обчислювальної математики, а також сучасного програмного забезпечення, а саме: методи чисельного диференціювання, інтегрування, інтерполяції, рішення лінійних та нелінійних рівнянь та систем, диференційних рівнянь та систем; методи оптимізації.
Keywords: інформатика; програмні продукти; обчислювальна математика; програмне забезпечення; чисельне диференціювання; інтегрування; інтерполяція