Оценочные показатели проходимости гусеничных машин и ее частные критерии качества - Магерамов, Л. К.; Кохановский, Н. В.; Сиротенко, А. Н.; Янчик, Александр Григорьевич (НТУ "ХПИ", 2005)
Зроблено критичний аналіз існуючих методик оцінки опірної прохідності гусеничних машин. Сформульовані основні показники та критерії якості опорної прохідності, які доцільно використовувати при проектуванні гусеничних машин різного функційного призначення.
Keywords: гусеничные машины; эксплуатационные качества; проходимость; тягово-сцепные качества