Історія кафедри технології електрохімічних виробництв Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" - Лінючева, О. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті висвітлюються головні етапи становлення та розвитку кафедри технології електрохімічних виробництв Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут", наводяться дані про чисельність кафедри, кваліфікаційний склад, тематика наукових досліджень.

The article highlights the main stages of formation and development of electrotechnology industries department of the National Technical University of Ukraine "Kyiv Polytechnic Institute", shows the strength of the department, qualified staff, research topics.
Keywords: корозійно-вимірювальні датчики; наукові дослідженя; хімічні джерела струму; ХДС; тверді протонні електроліти; кафедра ТЕХВ; НТУУ "КПІ"