Європейська регіональна політика - Петрова, Марія Євгенівна; Токар, Руслан Олександрович (Сумський державний університет, 2024)
Програми регіональної політики можуть допомогти вирішити ці проблеми через створення робочих місць, покращення доступу до освіти та здоров’я.Актуальність цього дослідження підтверджується потребою в подальшому розвитку та підтримці різних регіонів Європейського союзу для забезпечення сталого і збалансованого економічного та соціального розвитку. URL: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/97312
Keywords: європейска регіональна політика; Європейський союз; економічний розвиток; ефективність; Кохезійний фонд; фонд регіонального розвитку; соціальний фонд