Напрями вдосконалення стратегії розвитку торгівельного підприємства в умовах функціонування світової організації торгівлі - Велика, Дар'я Сергіївна; Солодовнікова, Тетяна Володимирівна; Черепанова, Вікторія Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2016)
На базі аналізу сучасного стану діяльності вітчизняних торгівельних підприємств, визначено необхідність удосконалення стратегії розвитку цих суб’єктів господарювання у напрямку їх виходу на міжнародні ринки з експортом вітчизняних елітних алкогольних, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв. На підставі проведеного дослідження стосовно приєднання України до умов Світової організації торгівлі, що забезпечують вітчизняним торгівельним підприємствам скасування квот на експорт деякіх українських товарів, а також сприяливий характер для їх подальшого розвитку.
Areas of improvement strategies of commercial enterprise in the functioning of the WTO
Keywords: алкогольна продукція; стратегія маркетингу; товарна політика; цінова політика; alcohol products; marketing strategy; product policy