Застосування кейс-методики в курсі політології - Чаплигін, О. К.; Сук, О. Є. (НТУ "ХПІ", 2015)
У статті розглядається один з різновидів дослідницької аналітичної технології – кейс методика, як методика активного, евристичного навчання, відмінною рисою якої є створення проблемної ситуації на основі фактів з реального життя. Обґрунтовується доцільність застосування кейс-методики в курсі політології, враховуючи її переваги порівняно з традиційними методиками навчання.

The article considers one of the types of research analytical technology case study method, as the technique is active, heuristic learning, the hallmark of which is to create a problem situation based on the facts of real life. The expediency of the use of case methods in political science course, given its advantages in comparison with traditional teaching methods.
The use of case methods in political science course
Keywords: процес навчальний; технології педагогічні; ситуація проблемна; освіта вища; школа вища