Особливості діяльності політичних партій Росії під час президентської виборчої кампанії - Малявін, Євген Вікторович (Донецький державний університет управління, 2017)
Автор статті аналізує діяльність політичних партій, які беруть участь у проведенні виборчої кампанії на пост Президента Росії у 2018 році. Специфіка проведення агітації опозиційними парламентськими політичними партіями: Комуністична партія Російської Федерації та було проведено розслідування ліберально-демократичної політичної партії. Визначено, що кандидати від цих партій В. Жириновський (ЛДПР) та П. Грудінін (КПРФ) проводять виборчу кампанію за традиційними методами та зосереджуються лише на невеликій частці електорату. Політична партія "Єдина Росія" бере активну участь у виборчій кампанії президента Росії Володимира Путіна. Серед традиційних форм роботи з електоратом провладна партія привертає просування кандидата, який підтримується, популяризуючи його через Інтернет. Розкрита виборча кампанія на пост глави держави Російської Федерації дозволяє авторові зробити висновок, що стабільність державних політичних партій, незважаючи на багато схильність наслідувати конкуренцію, критикує політику влади загалом для роботи не так багато підтримка власного електорату щодо агітації громадян за підтримку існуючої політичної системи під головуванням незмінного політичного лідера. Таким чином, у статті розкриваються особливості політичних партій, що діють у Росії через аналіз їхніх форм роботи з електоратом під час виборчої кампанії на пост Президента РФ у 2018 році.

The author of the article analyzes the activities of political parties that take part in the conduct of the election campaign for the post of President of Russia in 2018. The specificity of conducting agitation by opposition parliamentary political parties: the Communist Party of the Russian Federation and the Liberal Democratic Political party was investigated. It is determined that the candidates from these parties V. Zhirinovsky (LDPR) and P. Grudinin (CPRF), conduct an election campaign using traditional methods and focus only on a small fraction of the electorate. The political party "United Russia" is actively participating in the election campaign of Russian President Vladimir Putin. Among the traditional forms of working with the electorate, the pro-government party attracts the promotion of a supported candidate by popularizing it through the Internet. Disclosed election campaign for the post of head of state of the Russian Federation allows the author to conclude that the stability of the state political parties despite the multi inclined to imitate the competition, criticizing the policy of the authorities in general to work not so much for the support of his own electorate as to agitate citizens to support the existing political system under the chairmanship of an unchanging political leader. Thus, the article reveals the peculiarities of political parties operating in Russia through analysis of their forms of work with the electorate during the election campaign for President of the Russian Federation in 2018th.
Peculiarities of the activities of political parties of Russia during the presidential election campaign
Keywords: вибори; президент; агітація; політична влада; кандидати; president; agitation; political power; candidates