Методичні вказівки до практичних занять "Розвиток силових здібностей за допомогою комбінованих режимів силових вправ у виді спорту армрестлінг" з навчальної дисципліни "Фізичне виховання" - Петренко, Олександр Олексійович; Петренко, Володимир Олексійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Фізичне виховання" призначені для студентів НТУ "ХПІ" всіх спеціальностей освітнього рівня бакалавр. Методичні вказівки включають опис принципів, засобів і методів, комплексу силових вправ тренувального процесу в армрестлінгу, а також роз'яснення послідовності виконання силових вправ у комбінованому режимі для розвитку силових здібностей студентів під час практичних занять з дисципліни "Фізичне виховання" у виді спорту армрестлінг.
Keywords: методичні вказівки; практичні заняття; армрестлінг; силові вправи; фізичне виховання