Система індикаторів оцінки економічної безпеки будівельного підприємства - Зіненко, Костянтин Анатолійович; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (My University, 2022)
Пропонується оцінювати економічну безпеку будівельного підприємства шляхом побудови комплексного трьохкомпонентного показника, тобто оцінювати рівень економічної безпеки за її складовими та проводити оцінювання впливу реалізації інтересів та чинників впливу за групами стейкхолдерів.
Keywords: індикатори; будівельні підприємства; економічна безпека; складові; оцінювання