Исследование комбинированной системы управления питательной водой энергоблоков АЭС с динамическими компенсаторами возмущений - Малько, Максим Николаевич (НТУ "ХПИ", 2003)
Розглянуто використання запропонованої методики синтезу багатомірної комбінованої системи управління з динамічним компенсатором збурень, побудованому на основі регулярізованих обернених динамічних моделях, щодо вирішення практичної задачі управління живленням парогенераторів другого контуру енергоблоку АЕС.
Keywords: комбинированная система управления; динамический компенсатор возмущений; регуляризованная обратная динамическая модель; парогенератор АЭС