Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності з формування національної гуманітарно-технічної еліти - Романовський, Олександр Георгійович (НТУ "ХПІ", 2013)
Розглянуто сутність інноваційної спрямованості педагогiчної дiяльностi з формування національної гуманітарно-технічної еліти на прикладi НТУ "ХПІ".

The essence of innovative orientation of pedagogical activity on the formation of national humanitarian and technical elite is considered on the example of NTU "KhPI"
Innovative orientation of pedagogical activity on the formation of national humanitarian and technical elite
Keywords: гуманітарно-технічна еліта; інноваційна спрямованість; педагогiчна дiяльнiсть; педагогiчна майстерність; центр сучасних педагогiчних технологій; НТУ "ХПІ"; humanitarian and technical elite; innovative orientation; pedagogical activity; pedagogical skills; center of modern educational technologies; NTU "KhPI"